Oldschool: Comenzi și informații telefonice la +40 771 302 769

FAQ

Cumpărături, gen.

Nu am primit mail de confirmare al comenzii. And I need confirmation!

No bun. Dacă folosești Gmail, verifică-ți folderele Spam și Promotions. Dacă folosești Yahoo, fă-ți un cont de Gmail, nu mai suntem în 1998. Pe urmă, verifică dacă nu cumva ai scris greșit adresa de mail. Dacă nu și nu, e momentul să te panichezi. Într-un final tot facem noi să fie bine, doar scrie-ne aici

Nu mi-a venit comanda, ce e de făcut?

În primul rând, felicitări pentru comandă. Apoi, scrie-ne, ori aici ori dând Reply la mail-ul de înregistrare a comenzii. Pe urmă poți dormi liniștit, lucrăm pentru tine. Să-ți ajungă comanda. 

Cum și în cât timp îmi vine comanda?

Dacă faci comanda de luni până vineri până-n ora 12, atunci ți-o trimitem în aceeași zi. Sameday o ridică de la noi și ți-o aduce în 1-2 zile, toate lucrătoare. Ție sau la EasyBox, depinde ce ai ales. Bineînțeles, vei fi anunțat prin SMS când îți dă târcoale curierul.

Nu știu ce mărime să-mi iau

Nici noi. Daaar ce poți face este să accesezi ghidul de mărimi. Pe pagina tricoului pe care-l vrei, acolo unde sunt listate mărimile disponibile, e un buton, în dreapta. Apasă-l. 

Pot sa ridic comanda de la magazinul vostru?

Din păcate, nu, nu poți. Nu de altceva, dar deocamdată nu avem nici magazin fizic, nici punct fizic de ridicare a comenzilor. Ca aproape totul în zilele noastre, totul se întâmplă online și în online. 

Plată

Cum plătesc?

Nu știm cum plătești pentru altele din viața ta, dar pentru comanda Squadz, ai 2 variante:

  1. varianta 2021: online, cu cardul. Plata va fi procesată de partenerul nostru, Euplătesc.
  2. oldschool: cash, gheață, lichid, numerar. Ramburs, îi dai curierului.

În cât timp îmi primesc înapoi banii pe un produs returnat?

Dacă ai returnat un tricou (sperăm că / te rugăm să ne zici de ce), îți vom returna și noi contravaloarea lui în maximum 14 zile de când ajunge înapoi la noi.  

Închide

Intră în cont

Închide

Coș (0)

Coșul este gol. Nasol. Nu ai produse în coș.