Oldschool: Comenzi și informații telefonice la +40 771 302 769

Despre noi

Sătui de preapurtatul tricou cu mesaj sau mai rău, de “tricoul cu scris” imprimat pe materiale de o calitate îndoielnică, prin puterea cu care nu am fost investiți, am hotărât că este timpul să schimbăm foaia. Și tricoul. Așa se face că am dezlănțuit Squadz: tricoul din bumbac nechinezesc, plin de vitamine și minerale, care nu te îngrașă, dar nici nu te face să pari mai slab.

Așadar, ne cheamă Squadz. Internațional. Da, ca pe Pitbull. Suntem o echipă pestriță, formată din specialiști în diferite domenii. Iar când spunem specialiști exagerăm la maxim. Iar când spunem în diferite domenii, ne referim la cu totul alte domenii decât ăsta. Ne pricepem întrucâtva la produse software, fotbal, politică, plimbări sub clar de lună și făcut glume proaste. Cum ar fi asta. Mai avem.

Bine ai venit în squad-ul nostru!

Ce facem noi aici?

Aducem împreună oamenii pasionați de aceleași trăsnăi.

Fie că e vorba despre fotbal, baschet, outdoors, gaming, motorsports, guns, sailing, comedy și altele Dar cum avem și noi o limită, tragem linia la curling.

Creăm un loc de joacă “politically correct” free.

Nu ne luăm prea în serios și we’re looking to have fun, cum se spune pe “aplicațiile pentru a cunoaște persoane noi”. 

Căutăm idei originale

Un design bun are și suport, și support. Iar să fii original zilele astea, e o gură de oxigen. De aceea căutăm oameni care respiră aer proaspăt, fresh concept / smart design, care să ne devină parteneri. Ce zici, facem o încercare?

Închide

Intră în cont

Închide

Coș (0)

Coșul este gol. Nasol. Nu ai produse în coș.